CampaignSMS

Google Messages έχει εγκατασταθεί πάνω από 5 δις φορές – iGuRu.gr



You are here:

Η εφαρμογή Messages έφτασε σε ένα σημαντικό ορόσημο στην ανάπτυξή της. Έχει πλέον εγκατασταθεί πάνω από πέντε δισεκατομμύρια φορές, όπως αναφέρει το 9to5Google. Αυτές οι πληροφορίες έρχονται εν μέσω της καμπάνιας “#GetTheMessage” της Google (μια καμπάνια που καλεί την Apple να υιοθετήσει το RCS).google messages
Το Google Messages είναι η εφαρμογή της Google για RCS/SMS/MMS για Android και στο παρελθόν ήταν γνωστή σαν “Android Messages”. Πλέον είναι μία από τις πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές για μηνύματα SMS, MMS και RCS, με μια φιλική προς το χρήστη καθαρή εμφάνιση και πολύ χρήσιμες λειτουργίες. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με ένα desktop web , που θα σας επιτρέπει να διαβάζετε και να απαντάτε σε μηνύματα από άλλες συσκευές, όπως tablet, PC και Mac.
Το προηγούμενο ορόσημο του ενός δισεκατομμυρίου λήψεων επιτεύχθηκε από το Google Messages την άνοιξη του 2020. Τότε, η εφαρμογή δεν ήταν εγκατεστημένη από προεπιλογή στις περισσότερες συσκευές Android (εκτός από τα Pixel).
Το 2022, η Samsung υιοθέτησε το Google Messages σαν την προεπιλεγμένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για τα τηλέφωνά της και τώρα διατίθεται προεγκατεστημένο στα τηλέφωνα.
Το Google Messages υποστηρίζει το πρωτόκολο RCS, το οποίο είναι καλύτερη τεχνολογία από αυτή που χρησιμοποιούν τα κλασικά SMS και MMS. Το RCS είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο σε συσκευές Android, παρά τις προσπάθειες της Google να το υιοθετήσει και η Apple.
iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns
Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.


See more
Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ….
Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).








© 2012 – 2023 · iGuRu.gr · ☢ · Keep It Simple Stupid theme

source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *